Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun, çağdaş, demokratik, bilimsellikte batı normlarını yakalamayı hedeflemiş, hedef doğrultusunda özveri ile çalışan, aktif, dinamik, katılımcı, kararlı, topluma öncü bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Servis Bilgisi: :Okulumuzda taşımalı eğitim kapsamında öğrenci bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 264 812 1965

Belgegeçer - (264) 812 1965

WEB - https://kocaaliataturk.meb.k12.tr

Adres - AĞALAR MAH. OSMANLI SK. NO 3 KOCAALİ / SAKARYA

Yerleşim Yeri - İlçemiz 1. Hizmet Bölgesinde 6. Hizmet Alanında bulunmaktadır.

Adres - AĞALAR MAH. OSMANLI SK. NO 3 KOCAALİ / SAKARYA

Ulaşım İlçemiz il merkezine ulaşım açısından iyi ilçelerden biri durumundadır. Karasu-Kocaali toplu taşıma hattı ile il merkezine ve Karasu ilçesine geç saatlere kadar sıklıkla araç bulunabilmektedir. Ayrıca günün belli saatlerinde İstanbul´a direkt seferler düzenlenmektedir. İlçe merkezinde de toplu taşıma aracı olarak hizmet veren dolmuşlar bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık :Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklığı 70 km´dir. Ayrıca bölgenin önemli yerleşim yerlerinden olan Karasu ilçesine 13 km, Düzce iline bağlı Akçakoca ilçesine ise 28 km´dir.